×

Om MINDO

Mindo ble etablert i 2019 for å tilby kompetanse og kapasitet til forretningsutvikling og innovasjon. Omgivelsene som utgjør konkurransemarkedet endres raskt som følge av digitalisering og nye forretningsmodeller. Vi leverer rådgiving og gjennomføringsstøtte til rask og riktig forretningsutvikling for en ny tid.

Vi har hentet inspirasjon til navnet MINDO fra Mindo Valley i Equador. Dette er et område for transformasjon der to av de mest biologisk forskjellige økoregionene i verden møtes. Mindo er et fjellmassiv og fossefall i de vestlige skråningene i Andesfjellene som møter de tropiske Andesfjellene. Området spenner fra 960 – 3440 m.o.h, og gjennom naturlig transformasjon tilpasses naturen de endrede omgivelsene.

Slik tenker vi også om utvikling og transformasjon i næringslivet – det handler om å tilpasse seg nye omgivelser for å å kunne være forretningsmessig bærekraftig.

Hvem er MINDO?

Marit Sæther

FORRETNINGSUTVIKLER & PARTNER

     • 22 års operativ ledererfaring
     • Utvikling og implementering av strategier for vekst
     • Teknologi fra brukerperspektivet
     • Innovasjonsprosesser basert på egenutviklet sprintmetodikk
      og kundedrevet innovasjon
     • Organisasjonsutvikling
     • Styrekompetanse
     • Økonomi, Administrasjon og Merkevarebygging (UiA og BI)

MINDO Partners

Vi jobber ofte i team med eksterne seniorkonsulenter eller andre relevante spisskompetanser vi knytter til oss basert på kompetansebehov i det enkelte oppdrag. Det gir den nødvendige fleksibiliteten for å møte behovene i utviklingsprosessen NÅR de oppstår, eksempelvis systemarkitektur, design/interaksjonsdesign, webutvikling.

Gjennom våre ulike prosjekter og samarbeidspartnere opprettholder vi relevant kompetanse på kjerneområder som forretningsstrategi, digital markedsføring og anvendelse av teknologi.

I MINDO skreddersyr vi team basert på spisskompetansen hvert oppdrag krever.